Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Награждаване на изявени ученици от ППМГ

ППМГ – Враца отново награди учениците с най-високи резултати

На официална церемония ръководството на профилираната природо-математическа гимназия награди изявени свои възпитаници и техните учители. ППМГ „Акад. Иван Ценов“ – Враца е с най-голям брой участници в страната, класирани за Националния кръг на олимпиадата по български език и литература. Финалния кръг на олимпиадата ще се проведе от 31.03.2018 г. до 01.04.2018 г. в гр. Сливен. В него ще вземат участие седмокласниците: Цветина Божидарова Статкова, Румен Мартинов Иванов, Елица Георгиева Павлова и Радина Радославова Михайлова с учител Милена Иванова. Във възрастовата група VIII – X клас ще състезава деветокласничката Вероника Цветелинова Григорова. Неин учител е Миглена Севдалинова. За нациoнален кръг на олимпиадата по български език и литература са класирани още: Мария Лилова Дилова и Станислава Василева Конова от XI клас, с учител Камелия Ангелова. Във възрастовата на дванадесетокласниците ще участва Теодора Ивайлова Иванова, с учител Татяна Каленска. Наградите връчи г-жа Соня Дамянова - старши експерт по Български език и литература в регионалното управление на образованието. Прочетен бе и поздравителен адрес от началникa на РУО - Враца г -жа Галина Евденова.
ППМГ – Враца ще има свой представител и на Националния кръг на олимпиадата по химия и опазване на околната среда. Това е седмокласничката Биляна Иванова Герчева, с учител Соня Илчева. Тя постигна пети резултат в страната на областния кръг на олимпиадата.
Директорът на гимназията г-жа Татяна Василева поднесе специални поздравления на учениците и техните учители и им пожела отлично представяне на предстоящите националните кръгове на олимпиадите.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg