Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Първо място на национално състезание по ИТ

ППМГ – Враца с първо място от национален турнир по информационни технологии „Джон Атанасов“

И тази година ППМГ „Акад. Иван Ценов“ – Враца взе участие в националния есенен турнир по информационни технологии „Джон Атанасов“ в гр. София. Училището се представи с общо 5 проекта на ученици от шести, седми и десети клас.
Според регламента на състезанието участниците разработват собствен проект под ръководството на научни ръководители. Автори на един проект могат да бъдат до двама ученици, а направленията, в които се състезават са: Мултимедийни презентации, Интернет приложения и Приложни програми.
ППМГ – Враца се представи със следните проекти: „Религиите в България“ в направление „Мултимедийни презентации“, представен от Александра Врачовска (VI клас) и Мартин Маринов (VII клас); "Моят час“ с автор Цветослав Гърков (Х клас) в направление „Интернет приложения“; „Равномерно движение в математиката“ на Цветелина Георгиева и Десислава Колева (X клас), „Деница в огледалния свят“ на Александра Вутова и Деница Узунова (Х клас) и „Бъди толерантен“ от Надежда Прокопиева (Х клас) в направление„Приложни програми“.
Проектът „Религиите в България“ се класира на първо място, а неговите автори Александра Врачовска и Мартин Маринов получиха атрактивни награди от спонсорите на състезанието.
Ръководството на гимназията поздравява учениците за отличното им представяне на престижния форум и изказва благодарност на техните учители по ИТ – Лилия Маркова, Станислава Каменова и Илонка Вутова.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg