Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Награждаване на математиците

Математици от ППМГ – Враца получиха медали за постигнати успехи

На специална церемония днес ръководството на врачанската природо-математическа гимназия награди своите възпитаници за принос в утвърждаването на името и престижа на училището.

Над 30 са учениците от пети до дванадесети клас, които получиха медали и грамоти за постигнатите призови места на Международно математическо състезание „Математика без граници“ и Математически турнир „Черноризец Храбър“.

Едни от най-значимите успехи са тези на Ема Дилова (6 клас) и Стивън Василев (7 клас). Ема Дилова е златен медалист от есенния кръг на математическо състезание „Математика без граници“ и първа в XXVI математически турнир „Черноризец Храбър“.Стивън Василев също донесе златен медал от есенни кръг на „Математика без граници“ и стана трети в турнира „Черноризец Храбър“.

Младите таланти на ППМГ „Акад. Иван Ценов“ – Враца донесоха още осем сребърни и десет бронзови медала от „Математика без граници“, а двадесет и четири са класираните от първо до шесто място на математически турнир „Черноризец Храбър“.

Ръководството на училището пожелава на учениците и техните учители дръзновение и устрем в нелекия път към победите!

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg