Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Нови успехи по природни науки

Ученици от ППМГ – Враца с успешна изява на националното състезание по природни науки

Седмокласничките Дияна Митова и Яна Райкова представиха достойно училището на XVI национално състезание по природни науки и екология. Събитието се проведе вкрая на месец ноември, а негов домакин бе гр. Кюстендил. Участничките от  ППМГ „Акад. Иван Ценов“ се състезаваха в първата възрастова група (V – VII клас) с проекта „Хранене и здраве“. Техен ръководител е г-н Георги Христозков – старши учител по Биология и здравно образование.
Състезанието се провежда в два кръга и включва изработване, представяне и защита на проекти от проблематиката на културно-образователна област „Природни науки и екология”. Според регламента проектите могат да съдържат реално извършени от учениците изследвания, решения на практически проблеми или създадени от тях материали, свързани с проблеми на природните науки и екологията.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg