Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Национално есенно състезание по физика

Нови награди за учениците на ППМГ – Враца от националното състезание по физика 

И тази година възпитаниците на природо-математическата гимназия се представиха повече от успешно на националното есенно състезание по физика. Гимназията участва с общо 16 състезатели във всички възрастови групи. Сред 364 ученици от цялата страна, разделени в пет състезателни теми, младите физици на ППМГ „Акад. Иван Ценов“ се изправиха пред предизвикателството да решат по три интересни, но и доста трудни задачи.

В конкуренция с най-добрите по физика в страната на второ място бяха класирани: Петър Иванов (IX клас), Михаил Коцев (X клас) и Христо Георгиев (XI клас). С трета награда се завърнаха Вяра Тодорова (VII клас) и Божидар Станчев (X клас).

Ръководството на гимназията поздравява отличените ученици и техните учители - Марияна Ганчева, Пепа Павлова и Пламен Варчев за постигнатите успехи.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg