Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Нови успехи по АЕ

Елица Иванова от ППМГ – Враца втора в страната на състезание по английски език

След отличното представяне на общински и областен кръг, осмокласничката Елица Иванова от ППМГ „Акад. Иван Ценов“ стана втора в страната на състезанието за речеви и комуникативни умения на английски език. До националния кръг в гр. Сливен бяха допуснати само седемнадесет ученици в тази възрастова група. Участниците трябваше да подготвят устно представяне по тема вписваща се в мотото на състезанието – „Correction does much, but encouragement does more” и свободен разговор с членовете на журито.

Ръководството на ППМГ – Враца изказва поздравления на Елица Иванова за постигнатия успех!

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg