Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Аз мога - тук и сега 2017, ЧЕ

Възпитаник на ППМГ – Враца стана девети в страната на национално състезание по чужди езици

Десетокласникът Джордж Петров от ППМГ „Акад. Иван Ценов“ бе класиран на девето място в страната на състезанието по чужди езици, речеви и комуникативни умения „Аз мога – тук и сега“, което се проведе в гр. Девин.

Това е третото издание на състезанието и цели повишаване нивото на многоезичност и междукултурно разбирателство. Формата под която учениците участват е индивидуална, както и само в една категория. Участниците мериха сили върху три основни компетентности в три етапа – слушане с разбиране („Интервю“), четене с разбиране („Тествай знанията си“) и създаване на текст („Изрази себе си в есе“). След успешното представяне на всеки от кръговете Джордж Петров стана девети в страната.

Ръководството на гимназията поздравява десетокласника за успешната изява!

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg