Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

ППМГ – Враца с награда от Европейска седмица на програмирането

Министърът на образованието и науката Красимир Вълчев отличи български училища, проявили особена активност в рамките на инициативата „Европейска седмица на програмирането“ на специална церемония в МОН. ППМГ „Акад. Иван Ценов“ – Враца бе наградена с грамота и плакет в категорията за най-голям брой реализирани партньорски инициативи с училища от България или чужбина.
В различните събития участваха ученици, учители и представители на външни организации. Събитията бяха реализирани благодарение както на учителите по информатика и информационни технологии Илонка Вутова и Станислава Каменова, така и на учители по други предмети: Пепа Павлова – старши учител по физика и астрономия, Ани Павлова – старши учител по английски език и Любина Карамелска –  старши учител по история и цивилизация.
Според данните на Министерство на образованието и науката над 24 000 деца от 55 населени места в България са се включили в Европейската седмица на програмирането, като са проведени близо 600 инициативи в училища в цялата страна. „Участниците в инициативите направиха своите първи крачки в роботиката, програмирането и моделирането. Всяка една инициатива беше интересна и уникална, насочена към важни умения, на които ще разчитаме за бъдещето“, посочи министърът на образованието и науката Красимир Вълчев по време на награждаването на най-активните участници.
Повече подробности за инициативите можете да намерите на специалния сайт за събитието на адрес http://it.ppmg-vratsa.com/codeweek/

 

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg