Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Ученици от ПМГ - Враца с три награди от Ботевска работилница

Трима десетокласници от ПМГ „Акад. Иван Ценов“ – Враца спечелиха награди за живопис и графика на Ботевската работилница. Това е първото издание на конкурса и е част от програмата на Ботеви дни 2016. Организатори са Община Враца, Ботевски организационен комитет и СОУ „Христо Ботев“. Конкурсът дава възможност за изява в различни направления и дейности в областта на изобразителносто изкуство.
В културното събитие участваха ученици от шест училища в областта, разделени в три възрастови групи в категории „Графика“ и „Живопис“. Кмета на Община Враца награди всеки от победителите в конкурса. Възпитаниците на ПМГ – Враца бяха отличени с три награди от трета възрастова група. Това са: Светослав Митов (10б клас), който взе 1-ва награда в категория „Живопис“, Десислава Първанова (10е клас) с 2-ра награда в същата категория и Магдалена Декова (10а клас), която получи 2-ра награда за графика. Техен преподавател е Галина Романова – старши учител по изобразително изкуство в гимназията.
 
Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни