Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Високи отличия и златни медали за учениците на ПМГ Враца

Четири златни, шест сребърни и седем бронзови медала завоюваха учениците от ПМГ –Враца в Есенния кръг на международен турнир „Математика без граници”. В състезанието участваха млади математици на различна възраст (от II до XII клас) от 25 държави.

Най-добра сред дванадесетокласниците, отличена със златен медал е ученичката Валенсия Вачева. Сребърни медалисти в същата категория са Инна Иванова и Борис Дишов, а Цветомила Георгиева и Ангел Ангелов получиха бронзов медал.

Любовта към математиката и упорития труд донесоха първа награда и на Йоан Найденов от VII клас, Георги Игнатов от VI клас и Стивън Василев от V клас. Сребърен медал и второ място в турнира спечелиха Гергана Николова и Георги Господинов от VI клас, Вяра Тодорова и Александър Любенов – V клас. Трето място и бронзов медал в есенния кръг на математическия турнир получиха Йоанна Лалковска и Божидар Станчев – VIII клас, както и петокласниците Даниел Бозов и Румен Иванов.

„Доброто представяне на нашите ученици и получените отличия отново доказват, че ПМГ „Акад. Иван Ценов“ – Врацае гарант за високо качество в образованието и успешна реализация! Горда съм с постижения на нашите възпитаници и съм признателна за упорития труд на техните учители, без който този успех не би бил възможен! Благодаря на преподавателите по математика: Цветанка Василева, Веселка Вълова, Ангелина Банчева, Ваня Иванова и Галя Петрова!“, каза още директора на елитната гимназия г-жа Татяна Василева.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни