Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Седмокласник отново със сребърен медал

Йоан Найденов от ПМГ „Акад. Иван Ценов” завоюва  престижното второ място и сребърен медал на ежегодното Димитровденско математическо състезание. То се проведе през месец октомври в град Видин. Участие взеха ученици от III до XII клас от България и съседните региони на Сърбия и Румъния. Събитието е посветено на духовния празник на града – Димитровден и се провежда под егидата на СМБ Видин и Община Видин.Йоан  бе единственият участник от цяла Област Враца. Седмокласникът е и единствения представител на България завоювал медал в 7-ми клас.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни