Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Първо място за отбора по физика

Сред 390 участници от цялата страна, възпитаниците на ПМГ „Акад. Иван Ценов“ – Враца бяха отличени с първо място в отборното класиране XI-XII клас на Националното есенно състезание по физика. Тази година то бе проведено в град Велико Търново от 13 до 15 ноември. Учениците се състезаваха в четири възрастови групи - осми, девети, десети, единадесети и дванадесети клас.

Отборът по физика с ръководител г-жа Пепа Павлова завоюва престижното първо място в категорията единадесети и дванадесети клас. Учениците Христинка Христова и Инна Иванова получиха втора награда,  а Ангел Ангелов -  трета награда.
Забележителни знания показаха и по-малките ученици от елитната гимназия, които за пръв път имаха  възможност за изява в национален форум.

„Представянето ни бе повече от успешно, надявам се и в бъдеще името на училището ни да се споменава с гордост, когато става дума за физика!“, сподели г-жа Марияна Ганчева, главен учител по Физика и астрономия.

Ръководството на ПМГ „Акад. Иван Ценов“ – Враца поздравява победителите и участниците в Националното състезание и им пожелава още нови постижения и награди!

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни