Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

ПМГ отново завоюва купата на "Ротари" клуб

ПМГ Враца за втора поредна година завоюва купата на"Ротари" клуб, гр.Враца, като постигна най-висок актив в комплексното класиране.
Петите игри за купата се проведоха от 3 до 6 ноември 2015 г. Надпреварата бе в три колективни спорта - футбол, волейбол и баскетбол. Отборите на ПМГ завоюваха първите места в игрите по волейбол и баскетбол юноши VIII-XII клас. На второ място се класираха футболистите старша възраст (VIII-XII клас) и волейболистките VIII-XII клас.
Освен отборните, най-добрите в отделните спортове получиха и индивидуални награди.
В състезанието по волейбол това признание получи Антони Добренов от IX клас, а във футболната надпревара V-VII клас приз получи голмайсторът Денис Русинов от VII клас, който отбеляза 14 гола.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни