Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Ученици от ППМГ - Враца заминават за Световно първенство в Чехия

Двама ученици от ППМГ –Враца - Никола Костов и Самуил Кулев, заедно с отбора на "Спортно Технически Моделен Клуб" - гр.Враца спечелиха голямата награда в Националното състезание с водородно задвижвани автомодели, а именно - участие в петото Световното първенство в Чехия.

Отборът на СТМК – Враца завоюва убедителна победа с 602 обиколки над останалите три отбора - от Видин, София и Велико Търново.

Надпреварата се проведе на 1 юни 2019 г. от 12 часа в град София. Организатор на събитието беше Horizon Grand Prix - Sofia, а съорганизатор - Българска Федерация по Автомоделен Спорт. 
Целта на състезанието е най много направени обиколки за четирите часа с лимитирания водород и акумулатори.

 Най-добре подготвеният автомодел, както и отбор, бяха нашите момчета, което заслужено им донесе купата на победителите.

Втори остана отборът на Велико Търново с 483 обиколки, трети - София, с 430 обиколки, а четвърти остана отборът на Видин с 291 обиколки. 
Наградите на победителите са медали и купа за отбора шампион, които бяха връчени от организаторите, наблюдаващия представител на Европейския формат - Якоб Коен от Словения и Дамян Петров - Зам председател на БФАМС. 
  Победителите - СТМК Враца ще представят България на петото издание на Световното първенство, което ще се проведе от 7 до 9 юни в Прага.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg