Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Награди за 24 май

По традиция в навечерието на Деня на българската просвета и култура и славянската писменост, кметът на Община Враца Калин Каменов наградинай-изявените педагози, ученици и колективи в системата на народната просвета и в областта на културата за 2019 г. И тази година учители и ученици от ППМГ „Акад Иван Ценов“ – Враца бяханаградени с престижните отличия.

Победител в Категория „Директор на годината” за 2019 г., „Средно образование ”  стана директора на ППМГ – Враца г-жа Татяна Василева.

„Учител на годината” в подкатегория „Прогимназиална и гимназиална степен на основното образование” в област „Български език и литература” бе присъдена на Камелия Ангелова– старши учител по български език и литература в гимназията.

В област „Математика, информатика и информационни технологии” големият победител е Станислава Каменова– старши учител по информатика и информационни технологии в ППМГ.

Награда „Учител на годината” в област „Обществени науки, гражданско образование и религия” получи Любина Карамелска– старши учител по история и цивилизация.

В област „Природни науки и екология” на подкатегория „Прогимназиална и гимназиална степен на основното образование” призът бе връчен на Ивайло Лалков– старши учител по биология и здравно образование.

Две са наградите за ППМГ„Акад. Иван Ценов“– Враца в категория „Ученик на годината” за 2019 г. В подкатегория „Математика, информатика и информационни технологии” победител е Цветелина Георгиева, а в подкатегория „Обществени науки и гражданско образование” наградата взе Ани Павлова.

Честито на наградените!

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg