Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Добро представяне на учениците от ППМГ – Враца на олимпиадата по информационни технологии

От 10 до 12 май 2019 г. ППМГ „Акад. Иван Ценов“ - Враца бе домакин на ХVІІ Националната олимпиада по информационни технологии. Гимназията имаше представители и в двете възрастови групи. В първата състезателна група за учениците от 5 до 8 клас в категория „Мултимедия“, шестокласниците Деница Йорданова и Любомир Бонев се представиха отлично, заемайки 12 място. В индивидуалното класиране те са съответно с 13 и 17 резултат, като Деница е с оценка Отличен 5,75, а Любомир – с Отличен 5,50.

Във втората състезателна група за учениците от 9 до 12 клас Цветелина Георгиева от 11 клас зае 13 място в категория „Мултимедийни приложения“, а деветокласниците Цветослав Николов и Георги Господинов станаха девети в смятаната за най-трудна категория „Интернет приложения“. В индивидуалното класиране Цветослав получи оценка Отличен 5,50, Цветелина – Много добър 5,25, а Георги – Много добър 5. Цветослав Николов е с трети резултат на теста сред всички деветокласници. Според регламента на олимпиадата участниците от всяка състезателна група решават един тест, без значение в кой клас са: един тест за 5, 6, 7, 8 клас и един тест за учениците от 9, 10, 11 и 12 клас.

Представители на бизнеса и институции като TelebidPro, РУО – Враца и СНЦ „Дом на науката и техниката“ – Враца наблюдаваха участниците докато представяха своите проекти, за да отличат избрани от тях със специални грамоти. Цветелина Георгиева получи специална грамота за най-полезно образователно приложение – мобилно приложение за изучаване на немски език, Цветослав Николов и Георги Господинов получиха специална грамота за успешен дебют в най-тежката категория „Интернет приложения“, а Деница Йорданова и Любомир Бонев получиха специалните грамоти на РУО – Враца за най-добро домакинско представяне.

Ръководството на ППМГ „Акад. Иван Ценов“ поздравява отличените ученици и пожелава на тях и техните учители: Илонка Вутова, Станислава Каменова и Цанка Парашкевова нови и още по-големи успехи!

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg