Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Още един златен медал по математика

И тази година възпитаник на профилираната природо-математическа гимназия спечели златен медал във финалния кръг на международен турнир „Математика без граници“. Това е седмокласникът ГеоргиИгнатов, който не само стана първи в индивидуалната надпревара, но и бе награден с бронзова купа за цялостно представяне в четирите кръга на състезанието. В четвъртото издание на турнира се включиха над 1000 участници от 12 държави, а негов домакин бе гр. Несебър.ППМГ-Враца се представи с отбор от 5 ученици.

Министърът на образованието и науката Красимир Вълчев поздрави младите математици и им пожела да следват стъпките на личната си реализация с вярата, че преди да стигнат върха, трябва да извървят и пътя до него, а решимостта за успех е по-важна от всичко останало.

Ръководството на профилираната природо-математическа гимназия поднася своите поздравления на Георги Игнатов и неговя ръководител Ангелина Банчева – старши учител по математика за високото отличие.

ППМГ „Акад. Иван Ценов“ изказва и специална благодарност на кмета на Община Враца Калин Каменов, който осигури необходимите средства за участие на младите математически таланти в международния турнир.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни