Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Математици от ППМГ – Враца бяха наградени за успешни изяви

Ученици от профилираната природо-математическа гимназия бяха удостоени с почетни грамоти за отлично представяне на математически състезания проведени през месеците март и април. Наградите връчи Ваня Иванова – старши учител по математика и председател на Съюза на математиците в България - секция Враца.
Един от най-значимите успехи е на седмокласника Георги Игнатов, който се представи отлично на Националния кръг на математическата олимпиада и спечели първа награда с четвърти по точки резултат.
На пролетния кръг на Международното състезание „Математика без граници“ Стивън Василев от VI клас спечели сребърен медал. Бронзови медали от същото състезание донесоха и учениците: Симона Тодорова от V клас, Георги Игнатов и Гергана Николаева от VII клас и десетокласника Димитър Тодоров.
Още 29 математически таланти получиха почетни грамоти за класирането си от първо до трето място на областния кръг на „Европейско Кенгуру“ и Великденското математическо състезание.
Ръководството на училището и техните преподаватели им пожелават дръзновение и устрем в нелекия път към победите!

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg