Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Ученичка от ППМГ – Враца с бронзов медал от международна олимпиада по природни науки

     След постигнатите високи резултати на националния кръг на олимпиадата по биология и здравно образование, Славея Костадинова от Xе клас е включена в националния отбор на България за международната олимпиада по природни науки за страните от Европейския съюз– „EUSO“. Отборът включва общо шестима участници – по двама изявени в областта на биологията, физиката и химията. Славея бе включена в отбора с биология, а учителят, подготвял я от години за тези трудни състезания е г-н И.Лалков.

На проведената от 07 до 14 май 2017г. в Копенхаген, Дания Международна олимпиада по природни науки за страните от ЕС - „EUSO“, нашият отбор, член на който е Славея Костадинова, завоюва бронзов медал. Тази награда е огромна чест и признание не само за ППМГ „Акад. Иван Ценов“, но и за България.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни