Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Три награди за ППМГ - Враца от „Ботевска работилница“ - 2017

И тази година талантливи възпитаници на профилираната природо-математическа гимназия бяха отличени в творческия конкурс „Ботевска работилница“. Събитието се проведе под патронажа на кмета на Община Враца Калин Каменов за втора поред година и е част от програмата за отбелязване на Ботеви дни - 2017 г.
Дейностите в арт-работилницата бяха разпределени три категории - пленерно рисуване, приложни дейности и плакат по зададена тема.
И трите награди на ППМГ са в раздел „Графика“ в две възрастови групи. Никола Янчев (11 клас) взе първа награда, а Никола Генков (11 клас) и Йоана Икономова ( 8 клас) спечелиха втора. Техен преподавател е Галина Романова – старши учител по изобразително изкуство.
Ръководството на гимназията поздравява изявените ученици и техния ръководител!

IMG_20170509_150241.jpg
Рисунката, класирана на II място
« 1 of 6 »

 

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни