Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Седмокласници от ППМГ - Враца станаха първи на литературен конкурс

С убедителна победа отбора на профилираната природо-математическа гимназия спечели традиционното областно състезание „Из дебрите на родния език“. Седмокласничките Гергана Николаева, Калина Лалкова и Теодора Ицовска успешно преминаха през трите етапа на състезанието. Момичетата особено впечатлиха журито с репортажа си, озаглавен „Ден на поезията в математическата гимназия“, посветен на 151-годишнина от рождението на Пенчо Славейков.

Ръководството на гимазията поздравява ученичките от 7-ми клас и техния ръководител Иванка Цонкова - старши учител по БЕЛ за полученото отличие!

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни