Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Ученички от ППМГ – Враца са сред най-добрите в страната по български език и литература

Четири единайсетокласнички от профилираната природо-математическа гимназия представиха Област Враца на националния кръг на олимпиадата по български език и литература. Йоанна Кръстителска, Теодора Иванова, Мария и Магдалена Декови бяха сред 35-те в страната допуснати до участие след прецизен елиминационен кръг.

„Въпреки че момичетата изучават български език и литература само в рамките на задължителната програма, а поставените теми се отнасяха към профилираната подготовка, те се справиха отлично“ – уточни г-жа Татяна Каленска – старши учител по БЕЛ и ръководител на участничките в националната олимпиада.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни