Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Отличен успех на предварителен кандидатстудентски изпит

Шестима възпитаници на ППМГ „Акад. Иван Ценов“ – Враца бяха наградени за отличен успех на предварителен кандидатстудентски изпит за прием в специалност „Финансова математика“ към Русенския университет. Ръководителят на катедра „Приложна математика и статистика“ към РУ проф. Велизар Павлов поднесе поздравления към изявените ученици от ППМГ - Враца.
Златни медалисти са зрелостниците Денис Костадинов, Христо Илиев, Вилиян Иванов, Йоанна Петкова, единадесетокласничките Йоанна Йотова и Кристина Йотова. Сребърен медал получиха Кристиан Митов, Асен Владимиров, Станислава Николова от 12 клас и Димитрий Георгиев и Калина Каменова от 11 клас. Учители на младите таланти са Максим Йорданов, Цветанка Василева и Калин Конов.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни