Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Млади физици и химици от ППМГ – Враца с успешна изява на национални олимпиади

Шестима възпитаници на профилираната природо-математическа гимназия бяха допуснати и участваха в националния кръг на олимпиадата по физика. Тази година състезанието се преведе в гр. Разград между 119 участника от 19 области на страната. Учениците бяха разделени в 4 възрастови групи. В първа група са учениците от 7 клас, във втора - от 8 клас, в трета група – 9 клас и в четвърта група – тези от 10, 11 и 12 клас.

Калина Лалкова от VIIклас на ППМГ „Акад. Иван Ценов“ отново се представи отлично, a десетокласниците Александър Георгиев и Христо Георгиев защитаваха името на гимназията в трета възрастова група. Преподавател на учениците е Пепа Павлова – старши учител по физика и астрономия.

Състезател с успешна изява в третата възрастова група бе деветокласника Божидар Станчев, който е един от седемнадесетте допуснати до финален кръг от цялата страна. Сред добрите физици и отново се нареди и зрелостника Иван Стоянов, който години наред представя ППМГ – Враца на престижния форум. Ръководител на младите таланти е Пламен Варчев – старши учител по физика и астрономия.

С редица интересни, но и трудни задачи успя да се справи единадесетокласничката Теодора Иванова. За нея това е трето участие на национален кръг на олимпиада по физика, а неин преподавател е Марияна Ганчева – главен учител в гимназията.

Участниците в олимпиадата по химия и опазване на околната среда също се звърнаха с грамоти за добро представяне. Това са седмокласниците Георги Игнатов и Калина Лалкова. Техен ръководител е Соня Илчева – старши учител по химия.

Ръководството на ППМГ „Акад. Иван Ценов“ - Враца поздравява изявените ученици и техните ръководители за постигнатите успехи.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни