Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Седмокласничка от ППМГ – Враца с приз от националната олимпиада по български език и литература

Гергана Николаева бе единственият участник от Област Враца от прогимназиален етап, допуснат до Националния кръг на олимпиадата по български език и литература. Тази година домакин на събитието бе гр. Стара Загора.

Седмокласничката се справи успешно с тест и отговор на литературен въпрос за три астрономически часа. Така Гергана Николаева стана третата най-добра по български език и литература в страната. Тя ще получи удостоверение от МОН за максимален резултат от 100 точки, с което има право да участва в класирането за прием на ученици в VIII клас.

Ръководството на гимназията поздравява отличената ученичка и г-жа Иванка Цонкова, която е неин учител по български език и литература.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни