Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Четири възпитанички на ППМГ – Враца се състезаваха на националната олимпиада по Биология и здравно образование

Калина Лалкова (VII клас), Милена Кирилова (IX клас ), Славея Костадинова  (X клас) и София Кунчева (XI клас) са единствените ученици от Област Враца, които се класираха за националния кръг на олимпиадата по Биология и здравно образование. Тази година домакин на събитието бе гр. Хасково, а възпитаничките на ППМГ „Акад. Иван Ценов“ - Враца бяха сред 120-те най-добри участници от цялата страна.

За да стигнат до последния кръг на престижния форум момичетата трябваше успешно да преминат през общинския и областен кръг на олимпиадата, след което работите им бяха избрани от арбитражна комисия в гр. София. И четирите участнички постигнаха високи резултати, а Славея Костадинова получи награда от националната комисия за отличното си представяне.

Ръководството на ППМГ „Акад. Иван Ценов“ – Враца поздравява  изявените ученици и техните учители - Георги Христозков, Детелина Харизанова, Ивайло Лалков и Величка Младенова за постигнатите успехи.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни