Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Първа награда от Пролетните математически състезания

Гергана Николаева от ППМГ - Враца с първа награда от Пролетните математически състезания

Изключителен успех на Пролетните математически състезания постигна седмокласничката от ППМГ - Враца Гергана Николаева.Тя стана първа сред 146-те участника от цялата страна. Наградата бе връчена от гл.ас Теодоси Витанов, Катедра Обучение по математика и информатика към СУ „Св. Климент Охридски“.
Престижното състезание за математици от IV до VIII клас се провежда ежегодно по календара на МОН, а тази година домакин беше гр. Варна.
Достойно бе представянето и на друг възпитаник на профилираната природо-математическа гимназия. Седмокласникът Георги Игнатов зае 10-то място на престижния турнир.
„Toвa e важно cъcтeзaниe, от най-високо ниво зa знaeщи, мoжeщи и oбичaщи мaтeмaтиĸaтa yчeници. Изиcĸвaт се зaдълбoчeнa пoдгoтoвĸa и знaния, нaдxвъpлящи зaдължитeлния минимyм“, сподели Ангелина Банчева –учител по математика на отличените ученици.
Ръководството на ППМГ „Акад. Иван Ценов“ – Враца поздравява младите математици и г-жа Ангелина Банчева за успешното им представяне!

Теодоси Витанов - Главен асистент, СУ,Катедра Обучение по математика и информатика връчва наградата на Гергана Ивова

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни