Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Нови медали за ППМГ – Враца от „Математика без граници“

Девет ученика от профилираната природо-математическа гимназия станаха победители в зимния кръг на математическото състезание „Математика без граници“.
Златен медалист на турнира е петокласничката Ема Дилова. Неин преподавател е г-жа Ваня Иванова – старши учител по математика.
Второ място и сребърени медали донесоха Христо Георгиев от 9-ти клас и Георги Игнатов от 7-ми клас. Техни ръководители са учителите по математика Цветан Петров и Ангелина Банчева.
Бронзови медали получиха: Ивайло Вутов от 12-ти клас, Калоян Кръстев от 11-ти клас, Александър Георгиев от 10-ти клас, деветокласничките Цветелина Георгиева и Йоана Лалковска и Кристиян Конов от 5-ти клас. Техни преподаватели са Максим Йорданов, Цветанка Василева и Веселка Вълова.
Директорът на ППМГ – Враца Татяна Василева награди изявените математици и ги поздрави за отличното им представяне на състезанието.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни