Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Финалисти на състезанието Multitalent Quest

Трето място по математика и достойно представяне за ППМГ на състезание на Американския университет в България

Единадесетокласници от ППМГ „Акад. Иван Ценов”- Враца станаха финалисти на състезанието Multitalent Quest, чиито домакин еАмериканския университет в България– гр. Благоевград. Преслава Кузова, Илина Павлова, Мартина Маринова и Димитрий Георгиев бяха избрани сред 64-мата финалисти на първия кръг на състезанието, където успешно представиха себе си чрез креативно видео-CV и онлайн тест по английски език.

След като бяха поканени в кампуса на AUBG в Благоевград, възпитаниците на ППМГ представиха училището си по забележителен начин, демонстрирайки знания, таланти и умения по време на втория кръг на състезанието. Тесе състезаваха в трите задължителните дисциплини: Математика и аналитично мислене (CharisMATHic Analysis), Социално предизвикателство (SOCIAL CHALLENGE Hack) и Дебат (DEBATE, don’t hate). Четвъртата дисциплина бе избираема - Изкуство (ARTS on the spot) или Спорт (In the SPORTlight).

Илина Павлова стана трета в дисциплината „Математика и аналитично мислене” и бе отличена със сертификат и предметна награда. Останалите участници също получиха сертификати за успешно си представяне на AUBG Multitalent Quest.

Организаторите на събитието отАмериканския университет в България изказаха специални благодарности на ППМГ- Враца, че окуражава участието на учениците си в проекти, които развиваткреативността, критичната мисъл, способността за работа в екип и лидерските уменияна младите хора.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни