Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Петокласник от ППМГ – Враца стана втори на национално математическо състезание

Давид Бочев от ППМГ „Акад. Иван Ценов“ – Враца бе отличен като вторият най-добър математик в страната на национално състезание за ученици от 4-ти до 7-ми клас. Турнира се проведе по под патронажа на акад. Благовест Сендов, а негов организатор е Школа „Сан Стефано” – София, част от ЦУПО.

Състезателните теми включваха нестандартни математически задачи, изцяло съобразени с учебната програма, но чието решаванеизисквашесъобразителност и логическо мислене. Темите бяхаподготвени от екип високо квалифицирани преподаватели с ръководител проф. Емил Колевот института по математика и информатика към БАН.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни