mega888 mega888 online casino malaysia mega888 mega888 super 8 ways ultimate super 8 ways ultimate xe88 live22 joker123 pussy888 918kiss
Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

График за родителските срещи 2021 г.

График за провеждане на родителски срещи през месец септември на учебната 2021/2022 г.    

Уважаеми родители,

Родителската среща за учениците от 5. клас ще се проведе на 13 септември (понеделник) от 17.30 часа в Спортната зала на ППМГ.
За учениците от 8. клас ще бъде на 14 септември (ворник),  от 12.00 часа в Спортната зала.

За останалите класове родителските срещи ще бъдат осъщестени в електронна среда, като допълнително ще бъдат публикувани линк, датата и часа на провеждане.

Списък на учениците от 5. клас

5.А Клас

5. Б Клас

Униформи за новопостъпилите ученици

На вниманието на родителите на учениците от 5-те  и 8-те класове за учебната 2020/2021 г.

Уважаеми родители,
Уведомяваме Ви, че паралелно със записването на децата Ви в ППМГ „Акад. Иван Ценов”, ще се извършва и:
1. Подаване на заявление по образец за закупуване на традиционните за училището елементи на ученическа униформа - многосезонна риза с бродирано лого на училището и вратовръзка.  
На място ще се уточнява размера, като за целта ще има на разположение мостри/таблица с размери!
2. Плащането на униформата ще се извършва предварително по банков път! Цената на ризата е 31 лв, а на вратовръзката – 15 лв.
При записването носете вносна бележка за сумата на закупуваните елементи, внесена по банкова сметка на УН “Ентусиасти“ – РАЙФАЙЗЕН БАНК, BIC: RZBBGSF, IBAN: BG27RZBB91551036967901, с изписани три имена на детето и основание за плащане - ученическа униформа.
ЗАБЕЛЕЖКА: Молим представителите на децата, които няма да присъстват лично за оразмеряване, при записването си в училище, да представят информация за размер на детето!
Предварително благодарим за съдействието!
Гр. Враца, 30.06.2021 г.
УН ”ЕНТУСИАСТИ”

Нови униформи

На вниманието на  всички родители и ученици от ППМГ „Акад. Иван Ценов” Враца!

Уважаеми родители и ученици,
Уведомяваме Ви, че при желание да закупите нова многосезонна риза с бродирано лого и/или вратовръзка, може да заявите това чрез подаване на заявление по образец в ППМГ „Акад. Иван Ценов” Враца до 16.07.2021 г.,
На място ще се уточнява размера, като за целта ще има на разположение мостри/таблица с размери!
Плащането на униформата ще се извършва предварително по банков път! Цената на ризата е 31 лв, а на вратовръзката – 15 лв.
При подаването на заявлението носете вносна бележка за сумата на закупуваните елементи, внесена по банкова сметка на УН “Ентусиасти“ – РАЙФАЙЗЕН БАНК, BIC: RZBBGSF, IBAN: BG27RZBB91551036967901, с изписани три имена на детето и основание за плащане - ученическа униформа. 
Гр. Враца, 30.06.2021 г.
УН ”ЕНТУСИАСТИ”

На вниманието на родителите!

Уважаеми родители,
Уведомяваме Ви, че Училищно настоятелство „Ентусиасти при ППМГ Акад. Иван Ценов, гр. Враца е отворено за нови членове и всеки, който се вълнува от училищния живот и проблемите му и е готов да отдаде времето си, е добре дошъл! 
Заявяването на желание за членуване в Настоятелството става чрез попълване на заявление по образец, което се депозира в канцеларията на ППМГ „Акад. Иван Ценов” гр. Враца. 
Уведомяваме Ви, че членуването в Училищно настоятелството „Ентусиасти” при ППМГ „Акад. Иван Ценов” гр. Враца е доброволно и безвъзмездно и че съгласно чл.9 от Устава, Настоятелството не разпределя печалба!
ОЧАКВАМЕ ВИ и с удоволствие ще работим заедно за постигане на целите, които сме си поставили, за да допринесем за издигане престижа на най-елитното училище в града. 
Гр. Враца, 30.06.2021 г.
УН ”ЕНТУСИАСТИ”

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни