Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Важно за дистанционното обучение!

Уважаеми родители и ученици!

Дистанционното обучение в училище се осъществява по седмично разписание, но не в реално време (т.нар. асинхронно обучение). Учениците ще получават учебни материали и задания от учителите, като за начина на достъп и изпълнение на задачите ще бъдат уведомявани чрез съобщения в електронния дневник Школо.

Следете за съобщения в Школо!

Поради натовареност в последните дни, платформата може  блокира и да бъде бавна. Проблемът е известен на разработчите и те работят усилено за отстраняването му. В момента, когато се оправи, ще можете да получите съобщенията и да достъпите материалите, изпратени от учителите.

Съвет: Съхранявайте получените от учителите линкове, за да ги достъпвате и по време на срив в Школо!

Всички учители ще ви изпратят чрез съобщения в Школо информация за контакт – e-mail, телефон, Viber, Facebook профил и т.н. При възникнали въпроси Вие сами може да изберете формата на контакт, с която да се свържете със съответния учител, може да пишете и на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни