Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Важно!

Уважаеми родители и ученици,
Във връзка с въвеждане на противоепидемични мерки на територията на Република България и с обявеното с Решение от 13.03.2020 г. на Народното събрание на Република България извънредно положение в Република България от 16.03.2020 г. /понеделник/ до 29.03.2020 г. или до второ нареждане в ППМГ „Акад. Иван Ценов“, гр. Враца ще се осъществява дистанционно обучение на учениците чрез възможностите на електронен дневник Shkolo.bg.
В помощ на учениците могат да бъдат електронните учебници ( 5-10 клас), които се предлагат безплатно от издателствата, платформите с видеоуроци Уча. се и Кан Академи, платформа ZOOM, както и създадените виртуални класни стаи на Гугъл за учениците от гимназиален етап.
Следете съобщенията в групите на съответните класове. 
Уважаеми родители и ученици, разчитаме на Вашето отговорно отношение и сътрудничество, за да продължим обучението.
Уважаеми родители, следете за здравето на децата си,  подкрепяйте ги и ги мотивирайте, контролирайте изпълнението в срок на поставените от учителите им задачи и в осъществяването на обратната връзка.
С общи усилия ще се справим заедно с това предизвикателство. Всяка криза е и възможност. Време е заедно да направим по-голяма крачка напред към дистанционно обучение.
Уважаеми родители, днес всички деца прекарват много време пред компютрите, таблетите и телефоните и да направим така, че това време да е полезно да натрупат знания, умения, компетентности и интерес към ученето.
Бъдете здрави и пример за вашите деца.
PS. Очаквайте допълнителни указания и съобщения.
Заповед на директора за дистанционното обучение
Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg