Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Летни школи

И през 2018 година  Фондация „Миню Балкански“  организира и провежда пролетни и летни школи в построената за тази цел база на в с. Оряховица в близост до гр. Стара Загора. Участници  от всички краища на България и  чужбина се събират за да  учат,да  общуват заедно, да станат  приятели.

Целта е да се пробуди интереса и жаждата за научни знания, гражданско образование, култура и изкуства в децата и младежите на ученическа възраст. Изискване към участниците е да са на възраст от 10 до 18 години и да проявяват изключителни интереси и мотивация. Ръководители на школите са изтъкнати професори и педагози, подготвящи участници  в национални и международни състезания и олимпиади като Теодосий Теодосиев, проф. Сава Гроздев, Ирина Шаркова, Надя Кискинова, Милен Минев , Диман Михнев, а също така и архитекти, физици и информатици, астрономи завършили престижни университети и висши училища в Европа и САЩ, работещи в световно известни фирми.

Издават се сертификати за участие.

Участие в „Европейско кенгуру“

Уважаеми ученици и родители,

В периода от 01.03.2018 г. до 12.03.2018 г. в ППМГ „Акад. Иван Ценов“ (гр. Враца, бул. „Демокрация“ № 18) ще се приемат заявления за участие в областния кръг на математическо състезание „Европейско кенгуру“ за ученици от IV клас от област Враца.
Резултатите от състезанието участват в балообразуването за прием в V клас за учебната 2018/2019 г. в ППМГ „Акад. Иван Ценов“-  Враца.
Заявленията се попълват на място, по образец в канцеларията на училището всеки работен ден от 08:00 до 16:30 часа.

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg