Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Състезание "Бобър"

"Бобър" е международно състезание по информатика и компютърна грамотност.  СМБ е национален организатор за състезанието в България.

Състезанието ще се проведе on-line на 11 ноември 2018 г. (неделя) от 10:00 до 13:00 часа. Ще бъде за две възрастови групи: 6-7 клас и 8-9 клас. 

 

Необходима е предварителна регистрация, която се извършва от учител.

Всеки учител, който е бил регистратор на състезанието за миналата година ще получи чрез e-mail инструкции и достъп за системата за регистрация и за настоящето състезание. Ако учител, който досега не е регистрирал ученици за състезанието, но сега желае да регистрира ученици, моля да напише за това до председателя на журито Емил Келеведжиев на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. 

 

Подробности за състезанието може да видите в http://www.math.bas.bg/bbr/

Таксата за участие на ученик е 5 лева.

Списък учебници 2018/2019 учебна година

Списък на учебниците за новата 2018/2019 учебна година

Учебниците за V, VI и VII клас са безплатни за учениците и ще се раздават от училището!

Изтегли!smiley

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg